„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Много емоционално видео! Вижте реакцията на тези деца, които за първи път в живота си опитват чиста вода!

12.01.2016 | 16:49
7844 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В днешно време малко хора оценяват истинските и важните неща. По света има стотици милиони хора, които не умеят да оценяват едно от най-важните природни блага на Земята- Водата. 

Advertisement:
Advertisement:

В последните години се забелязва едно масово разхищение на водни ресурси по целия свят. А приоритетите на някои хора са да пратят хора на Марс, отколкото да се замислят колко деца на Земята нямат чиста вода за пиене и често се налага да пият замърсена. 

Видеото по-долу Ви показва реакцията на тези деца от Замбия, които за първи път в живота си опитват и виждат чиста вода. Такава, която ние разхищаваме...

Всеки ден на децата от Замбия им се налага да ходят по 3 километра, 3 пъти на ден, за да намерят вода за пиене и готвене. Те мечтаят да ходят на училище, да научат нови неща, да станат доктори, учители и прочие, но нямат този късмет. А често и умират в ранна детска възраст, заради условията, в които живеят. 

Ето защо от програмата "World Vision"- "Проектът Замбия" носят на децата питейна, чиста вода. А реакцията им е определено уникална. Изгледайте видеото и се замислете дали днес сте благодарили, че имате питейна вода и дали вече ще цените всяка глътка от нея, пишат колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още