„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Млад барман от Варна ни прослави с уникалните патриотични кафета, които прави, по цял свят!

06.03.2016 | 13:43
23385 четения
3471 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Рисунките върху пяната на кафето станаха особено популярно изкуство през последните години. В действителност има много хора, способни да създадат какви ли не приказни образи в чаша с кафе. Името на това занимание е „Латеарт” и по света има различни школи, посветени на усвояването на това модерно изкуство.

Advertisement:
Advertisement:

Избрахме, обаче да Ви представим един български барман, който рисува неповторими картини върху кафетата на своите клиенти. Как Ви се струва идеята да си поръчате кафе и върху пяната да видите образа на Ботев или Левски? Това е напълно постижимо, стига да се разходите до Варна.

В морският град Владимир Стоев създава с помощта на шоколад и прах невероятни образни в чашите кафе на своите клиенти. Владимир е завършил изобразително изкуство в родният си град Горна Оряховица. Преди 4 години той се мести във Варна и започва работа като барман. Бързо става известен с красивите картини, които рисува в чашите на клиентите, разкриват от lifebg.net

Към днешна дата Владимир има множество последователи. Страницата му в социалната мрежа се радва на завиден интерес и много хора от цялата страна искат той да им приготви чаша кафе. Не само нашенците търсят талантливият млад мъж – много от клиентите на Владимир са чужденци, попаднали на негови творения в онлайн пространството. Пристигайки в България те започват да го търсят, за да видят с очите си невероятните му творения!

© lifebg.net
Advertisement:
3471 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още