„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Медици изпаднаха в потрес от брутално убийство на бебе! Вижте още!

27.07.2015 | 16:55
1928 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share
На 23 юли 2015 година родните медии обявиха, че цял Лом е останал потресен от поредното особено жестоко убийство на бебе, станало у нас! 
 
Advertisement:
Advertisement:
 
Припомняме, че на 23 юли 2015 година полицията задържа 30-годишен мъж с инициали В.Д. Той бе обвинен, че е убил по особено жесток начин новородената си дъщеричка, като я е пуснал в тоалетната. Според В.Д., той не е искал, но жена му го е накарала да убият детето, заради което тя също бе обвинена в подбуда за убийство. 
 
Към момента стана ясно, че Окръжната прокуратура е решила категорично В.Д. да бъде задържан с тенденцията да остане за постоянно в ареста, с обвинение за предумишлено убийство. А убийството бе разкрито, след като жената получила усложнения след раждането в дома им и обилен кръвоизлив. Щом постъпила в болницата лекарите веднага разбрали, че тя е раждала, а когато я питали за бебето, отговаряла несвързано, заради което медиците се принудили да съобщят на 112, от където изпратили екипи да огледат жилището на В.Д. и жена му. Полицаите веднага разкрили убийството, а родните медици буквално онемяха от взерското убийство. 
 
 
Лекари от ломската болница коментираха, че до сега все са виждали жестоки убийства на деца, но подобно нещо никога- да изхвърлят новороденото в тоалетната. Директорът на болницата в Лом, пък, коментира, че ако жената не е била получила усложнения, най-вероятно никой, никога нямаше да разбере, че тя е била бременна и е родила, предадоха колегите от ПИК. 
© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още