„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Мъжете от тази зодия са най- емоционални!

30.01.2017 | 16:07
9356 четения
204 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Мъжете Риби се славят като едни от най- емоционалните представители на зодиака. Според запознати, те имат и изключително силна интуиция.

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност силния пол от зодия Риби е много интересен. Необходимо е да му дадете малко време, за да разкрие истинската си същност. Същото важи за секса и любовта с него, информира Днес.

Мъжете от тази зодия трудно сдържат емоциите си. Влюбвайки се, дава израз на чувствата си във вид на буря от любов и емоции. Стремежът на Рибите е да са винаги с точния човек в любовта. Когато става дума за сериозни връзки, те рядко грешат. Отдават се почти напълно и се стремят да дадат всичко на любимата жена.

 

Дамите са категорични, че такъв мъж не е за изпускане. Той е романтичен, грижовен и състрадателен. ВИноги верен и всеотдаен в любовта.

Важна особеност за мъжете Риби е, че имат нужда от жена, която умее да ги слуша, да е търпелива и да му отделя нужното внимание.

© dnes.bg
Advertisement:
204 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още