„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Майката на това момиченце изригна срещу всички, които съжаляват детето ѝ, заради вроден дефект!

10.03.2016 | 12:04
16353 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За една майка няма нищо по-болезнено от това да види, как някой бърка в раната на детето ѝ, пък и на семейството ѝ, всеки божи ден, месеци наред.. 

Advertisement:
Advertisement:

Родителката се казва Кейти, а в блога си се обърна към всички, които виждат в детето ѝ само дефекта, а не колко е сладка малката Чарли, колко красива усмивка има и прочие. Какво всъщност му има на бебенцето, обаче?

Чарли се ражда с хемангиоми. Какво е това? Това е съдов тумор, който може да варира по размер и форма. Той се появява още в първите месеци на бременността, когато се развива съдовата система. В повечето случаи с времето изчезва, а за да не се уголемява се пият лекарства, тъй като все още няма открито лечение срещу хемангиомите. Майката на Чарли, обаче е ядосана от това, че под снимките на дъщеря ѝ най-често срещаните коментари са съжалителни от сорта на: „Ще се моля за детето Ви да се оправи..”, „Съжалявам за съдбата, която е сполетя детето Ви..” и прочие. И именно това ядосва майката! 

Кейти е на мнение, че както тя и съпругът ѝ са приели детето си такова, каквото е, иска и другите да го приемат като напълно нормално момиченце, без да го съжаляват, да разпитват какво е това на лицето ѝ и прочие. Тя призовава всички да се молят за това, хората да спрат да шушукат зад гърба на Чарли като я видят, особено, когато започне да разбира, че не е като всички останали, "обикновени" деца, да се молят да не я отхвърли обществото, заради хемангиома си и т.н.,а не да се молят да се оправи, защото те я обичат и са я приели такава, каквто съдбата ѝ е отредила да е, предават колегите от ПИК. 

И е много права! Никоя майка не иска детето ѝ да бъде обект на съжаление и подигравки!

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още