„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Луда работа! Ревнивец сложи самоделна бомба под колата на жена си пред детска градина!

30.06.2015 | 14:58
1900 четения
100 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Определено, последно време у нас народът тотално се е побъркал. Всеки ден се случват някакви потресаващо абсурдни инциденти, подтикнати от подялба на имот между роднини, съседски свади, невнимание, а сега вече и от болестно ревниви съпрузи. 

Advertisement:
Advertisement:

За поредният потресаващ случай научихме от информационна агенция ПИК. Те разкриха, че на 30 юни 2015 година, мъж, полудял от ревност и стигнал до крайности. Неговото име не се споменава, но стана ясно, че самият ревнив мъж е поставил под колата на собствената си съпруга самоделно направено взривно устройство, докато автомобилът бил паркиран пред столичната 82-ра детска градина в квартал "Обеля 2". 

На мястото веднага са пристигнали екипи на полицията и един спецотряд, който да извърши щателна проверка на автомобила, за да се установи дали има взривни устройства във и под автомобила. Междувременно полицаите са евакуирали всички деца, които по това време са се намирали в детската градина и в околностите ѝ, а притеснени родители започнали да прииждат, за да разберат какво се случва в детската градина, където са децата им. 

За сега не се знае защо и какво е накарало ревнивият съпруг да стигне до подобна крайност. Явно съпругата му доста го е ядосала по някакъв начин, че чак да иска да я убие с бомба под колата пред детска градина.

Според полицията, разследването по случая продължава, а обстоятелствата предстои да бъдат изяснявани. 

 

© pik.bg
Advertisement:
100 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още