„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Лекарят, който бе пребит от свои колеги, почина! Вижте още по темата!

27.07.2015 | 15:16
2403 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Неотдавна родните медии гръмнаха с потресаващата новина, че лекар с психично разстройство е бил пребит зверски от свои колеги в болницата в Курило.

Advertisement:
Advertisement:

Припомняме, че д-р Илко Иларионов бе приет по спешност в "Пирогов", след като негови колеги, по непотвърдена официално информация, го завързали за леглото и го пребили жестоко с тръба, в болницата, в Курило. Докторът бе приет в много тежко състояние, в кома, с изпотрошени ребра и сериозен мозъчен кръвоизлив. Колкото и лекарите да се бориха за неговия живот, обаче, в крайна сметка доктор Иларионов почина.

Тази новина бе съобщена в ефира на Би Ти Ви, лично от здравният министър д-р Петър Москов. Той коментира още, че Иларионов от доста време се е нуждаел от лечение в психиатрията, но е бил вкаран там принудително, след като е изпаднал в много сериозна криза и е станал избухлив и агресивен. На въпроса, дали Иларионов е отключил заболяването си, заради новината, че ще закриват кожното отделение в V-та Градска болница в София, здравният министър коментира, че вече покойният Илко се е нуждаел от лечение доста по-отдавна, отколкото е известно. Просто вкарването му в лудницата е било въпрос на време.

Що се отнася до това, кой точно е пребил Иларионов, министърът обяви, че все още се води разследване по случая и не е редно да коментира преди случаят да бъде разплетен докрай, предадоха колегите от ПИК.

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още