„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Лекарка пребори рак на млечната жлеза, като се отказа само от един продукт!

05.01.2016 | 17:37
12261 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Професор Джейн Плат е световноизвестна лекарка и учен. През 1987 година лекари установяват, че тя има рак на млечната жлеза и ѝ съобщават, че и остават само месеци живот, защото тумора има разсейки и в шията ѝ. И то с доста големи размери. Но 20 години по-късно Джейн е жива и здрава и се радва на живота си безкрайно..

Advertisement:
Advertisement:

Нейната пълна история е поместена в книгата "Да победиш рака. 10 крачки", която тя самата пише. А ние ще Ви разкрием как е успяла да пребори рака, отказвайки се само от един хранителен продукт. 

Докато лекарите ѝ казват, че ѝ остават едва 2 месеца живот, Джейн се замисля, че до сега не е виждала китайка болна от рак и се озадачила. Преди години тя и съпругът ѝ работили в Китай и се замислила, че там лекарите знаят много малко за тази болест, защото жените просто не боледуват от нея. Едва 1 на всеки 100 000 китайки умира от рак. А в Европа съотношението е далеч по-различно- 1:10. Тогава жената се замислила, че явно начинът на хранене при китайците просто не ги предразполага да се разболяват от рак, а причината тя търси в млечните продукти. 

След като върнала времето назад тя установила, че в Китай дори нямат млечна индустрия. За това решила да мине на строга диета в азиатски стил, като премахнала  от менюто си всякакви млечни продукти и животински белтъчини. Изведнъж тумора в шията на Джейн изчезнал, а 10 години по-късно ракът така ѝ не се завърнал, разкриват колегите от lifebg.net. 

Самата лекарка съветва хората да избягват млените продукти от животински произход и да наблягат на растителните. А нейната история е типичен пример за това, колко много влияе начинът на хранене върху организма ни. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още