„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Лекарите ѝ казват, че не трябва да ражда заради заболяването, което има.. Ето какво направи тя, обаче..

18.09.2015 | 11:50
7627 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Има една поговорка, че няма нищо по-хубаво от това да направиш именно нещата, за които са ти казали, че не можеш.. Нещо подобно е историята и на тази жена на име Стефани Търнър.

Advertisement:
Advertisement:

Стефи е 23-годишна жена, която за нещастие се ражда с болестта Harlequin ихтиоза. Това представлява генетично заболяване, което засяга почти цялата повърхност на кожата по тялото, като разрушава защитната бариера между околната среда и организма. Но заболяването не пречи на Стефани да води пълноценен живот. Но се появява пречка, когато иска да има деца.

Лекарите били категорични, че Стефани не трябва да ражда, заради болестта си, защото бременността при жените болни от Harlequin ихтиоза може да изостри заболяването им в следствие от разтягането на корема. А това да застраши както нейния, така и живота на бебето, което износва. Но Стефани е категорична. Тя иска да има дете! И забременява.

След 9 месеца тя ражда две прекрасни и напълно здрави дечица.

Съпругът на Стефани коментира, че за него Търнър е "супермайка". Тя съумявала да разпредели толкова прецизно времето си, че винаги намирала време за всичко. Отглеждала децата си без кой знае каква помощ от баби и други роднини, а редом с грижите за бебетата винаги била усмихната и не пренебрегвала съпругът си по никакъв начин, писаха колегите от lifebg.net.

И, ако това не е доказателство, че нищо не може да спре една жена, ако иска и може да стане майка ...

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още