„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Лекарите казаха на тази жена най-лошата новина! Вижте какво направи тя, обаче!

20.10.2015 | 16:42
8237 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Искаме да Ви разкажем една истинска история за надеждата и чудесата, които се случват в живота! Тази история, може и да звучи невероятно, но тя е едно доказателство, че понякога, когато всичко изглежда невъзможно, се случват истински чудеса...

Advertisement:
Advertisement:

Още в тийнеджърска възраст Шана научава най-ужасяващата новина за всяка жена – тя няма да може да има деца, никога. Годините минават и Шана среща Скот. Двамата се влюбват лудо и Шана взема решение, да направи всичко възможно, за да стане семейството им истинско.

Двамата се венчават и Шана се подлага на хормонална терапия. Следват много опити за забременяване и много разочарования. В един момент, Шана взема решение, че не може да понесе повече и следващият и опит да стане майка ще бъде последен, разказват от kanal3.bg.

Опитайте се да си представите изненадата и, когато няколко седмици по-късно открива, че чудото се е случило – тя е бременна!

Този факт, обаче далеч не е единственото чудо, което сполетява Шана и Скот! Двойката отива на преглед и установява, че очакват не едно, а цели три бебета! Прегледът след това  показва нещо още по-невероятно – бебета са не три, а цели пет! Шана и Скот очакват три дъщерички и двама синове!

Така, жената на която всички са казвали, че никога няма да забременее, ражда не едно, а цели пет здрави бебета! Понякога, в живота се случват и чудеса, нали?

© kanal3.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още