„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Куриоз! Най-младият банков обирджия в света раздава безплатна супа на бедните в София!

21.11.2016 | 15:58
16331 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Стефан Чолаков бе обявен за най- младият банков обирджия в световен мащаб. А към момента той сипва топла супа на бедните хора в столицата, информира Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Когато Стефан е на 20 години обира банка без дори да влиза в нея. Планира да замине за Канада, но баща му го предава и Стефан връща парите. Дори пише книга за самото престъпление.

Съвсем наскоро същият Стефан беше недоволен, че общинските инспектори не му разрешават да раздава топла супа на бедните в столицата. Намира се обаче начин!

Законът позволява да се раздава храна за здраве и благополучие. Сега Чолаков раздава курбан на бедните софиянци.

Стефан споделя, че усеща това като необходимост. Чувства се длъжен да се грижи за слабите хора в обществото. Чолаков обясни, че в петък не са успели да направят супа и раздавали вафли. Той е изумен от озлобените хора- те почти се сбили на опашката за вафли. Обяснява си го с бедността и стремежа за оцеляване на хората.

На въпроса дали това, което прави днес е начин да изкупи вината си за престъплението, Стефан казва, че и преди да открадне парите за пенсии е правел супа, но за сираците от домовете. Още тогава в едно от жилищата си хранел 30 деца.

 

 
© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още