„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Куриоз! Крадците вече не подбират! Обраха чаршафите и белината на детска градина!

20.08.2015 | 14:23
1181 четения
42 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Очевидно крадците в днешно време вече не подбират от къде какво да откраднат и взимат каквото им видят очите, щом влязат с взлом в даден дом или друго помещение.

Advertisement:
Advertisement:

За поредният обир, който може да кажем, че е меко казано комичен, научихме от ПИК. Те писаха, че от пресцентъра на варненската полиция са съобщили за извършен обир на детска забавачница в село Житница. Крадците са влезли с взлом в детското заведение, но вместо да вземат само най-скъпите неща, които след това могат да продадат, са задигнали и 20 комплекта спални чаршафи и всички почистващи препарати, които са успели да намерят.

Редом с чаршафите и почистващите препарати, апашите са задигнали и старият компютър на забавачницата.

От полицията във Варна коментираха, че до сега все са виждали обири, но в случая се чудят да се смеят ли, да разследват ли, защото случаят е наистина куриозен. За сега от ОД към МВР- Варна разкриха, че по случая е образувано досъдебно производство, а материалите за извършения обир на детската забавачница са били докладвани на дежурния прокурор в Районната прокуратура в Провадия.

А междувременно полицаите коментираха да бъдем много предпазливи що се отнася до домовете ни, защото последно време крадците са станали изключително изобретателни и проникват в дома, дори при наличието на поставен СОТ или друга охранителна система. А в повечето случаи, през летните месеци, крадците са и малолетни или непълнолетни, защото знаят, че все още не носят отговорност пред закона и не може да бъде повдигнато обвинение срещу тях.

© pik.bg
Advertisement:
42 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още