„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Красивата Ани, за чийто живот цяла България се бори, загуби битката с рака!

17.07.2015 | 16:28
1813 четения
82 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Красивата Ангелина Кукова, за която цяла България се бори да спаси от рака, загуби битката и си отиде от този свят!

Advertisement:
Advertisement:

Тази ужасна новина бе обявена от самата поп изпълнителка Сани-Алекса, която на 7 юли 2015 година организира благотворителен концерт за събиране на средства за красивата Ани. В концертът се включиха много родни звезди от всякакви музикални стилове и жанрове, а събитието премина под надслов „Благотворителен концерт за Ангелина. Заедно можем повече.". За съжаление, обаче, само 8 дни след провеждането на благотворителния концерт, самата Сани-Алекса обяви новината в социалните мрежи, че Ани е починала, предадоха колегите от ПИК.

Кошмарът на красивата, 25-годишна Ангелина започна през 2014 година, когато лекари съветват Ани да се оперира, защото има кисти на стомаха. В последствие, обаче се оказва, че това не са кисти, а разсейки на рак. Така момичето започва да се подлага на множество операции, за да бъде преборена болестта, но те се оказват неуспешни. А единствената възможност на Ани за живот се оказва скъпоструващо лечение в турска клиника, което семейството ѝ не може да се позволи, защото се искат над 17 хиляди евро, които на благотворителния концерт не успяха да се съберат. А освен това семейството на Ани е задлъжняло към турската клиника и от предишни процедури.

Съобщението, че Ани е починала се появи в профила на Сани-Алекса и още няколко родни изпълнителя на 15 юли 2015 година.

Ние, от екипа на Informiran365.net, изказваме искрените си съболезнования към всички роднини, близки и познати на красивата Ани.

Вярваме, че тя е на едно по-добро и красиво място!

© pik.bg
Advertisement:
82 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още