„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Кмет поиска да се въведе задължителен тест за забранени вещества във всяко училище!

18.07.2015 | 17:31
2516 четения
159 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Бургас е един от най-богатите градове в малка България. Вместо да се радва, защото градът, които оглавява направо цъфти, неговият кмет Димитър Николов се е хванал за главата и се чуди какво да прави. Градоначалникът е изпаднал в безизходица, а причината за положението му не са нито измами, нито пране на пари, нито какво и да е традиционно в кметските среди!

Advertisement:
Advertisement:

Николов е в паника заради широкото, безконтролно разпространение на забранени от закона вещества сред учениците в Бургас! Това признание бе направено лично от него. Нещо повече, той заяви, че е готов да подложи всеки ученик на тест за опиати, още на 15-ти септември, тази година стига законодателството да му го позволи!

Градоначалникът обясни, че ситуацията в град Бургас е особено сериозна. Родителите имат навика да дават на децата си джобни от порядъка на 50 лева, на ден! И докато майките и бащите си мислят, че с тези пари децата се хранят и си купуват нови дрехи, те си купуват забранени вещества!!!

Кметът разкри, че от години работи в тясно сътрудничество с полицията и прокуратурата, за да се реши проблема, но в рамките на сегашното законодателство това се оказва невъзможна задача, предават от pik.bg. Хитрите дилъри тотално са променили начинът си на работа – търгуват на малки групички, без някой от тях да е в ролята на шеф, чиято неутрализация да пръсне нивата на цялата структура.

Димитър Николов разкри за ужасяващите неща случващи се в най-богатият град у нас, в търсене на обществена подкрепа. Той призова за промяна в законодателството, защото в сегашният си вид то просто не работи в Бургас, а проблемът с децата и забранените вещества се задълбочава все повече! Освен към обществото, градоначалникът се обърна и към родителите, като ги помоли да намалят джобните да децата си и да следят поведението им.

© pik.bg
Advertisement:
159 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още