„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Карат хора да събират изключително отровни паяци, за да им изцеждат отровата! Вижте защо!

29.01.2017 | 14:34
6155 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Служител от Австралийският парк Рептайл показа преди дни в любопитно видео как да се изцежда отровата на смъртоносните паяци от групата  Hexathelidae.

От парка агитират сред местните тези паяци да се събират. Така ще съдействат за събиране на противоотрова. Големите горещини на Континента са предизвикали появата на повече ухапвания от отровните паяци в последните няколко седмици.

Advertisement:
Advertisement:

Парк Рептайл на практика е единствения доставчик на суровината за противоотрова- отрова от паяците. Затова в момента разчитат на помощта на местното население за набавяне на достатъчно количество отрова, която ще послужи за изработването на така необходимата противоотрова.

В много случаи след ухапване от паяк от това семейство, човек умира, но след изработването на надеждна противоотрова, случаите на летален край са спрели.

В интернет е разпространено видео, показващо начина на изцеждане на отровата от тези паяци. Така няма да се навреди на представителите на семейството паяци, същевременно ще се набавят допълнителни количества отрова като суровина, а и няма да има пострадали хора. 

 

 
© rt.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още