„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Какво е това?! НАСА показа сензационни снимки на НЛО около Слънцето! ВИЖТЕ!

21.11.2016 | 15:53
11720 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Странни снимки на слънцето, направени от НАСА, обиколиха новинарските агенции заради загадъчния обект, който ясно се откроява на тях. Хората масово недоумяват каква може да е непознатата сфера. Дори уфолози се осмелиха да дадат своите коментари, че вече имаме документирано научно доказателство за съществуването на извънземна цивилизация, информира Блиц.

Advertisement:
Advertisement:

Памела Джонсън първа съобщава за уникалния обект на снимките. Голямата синя сфера се вижда на снимки, дошли от сателита SECCHI, който вече десет години заснема и сканира слънчевото излъчване за международен проект.

Групата снимки, която включва и синята топка, предизвика бурни спорове за произхода си. Джонсън смята, че слънцето е реагирало на необяснимото присъствие на сферата. Джонсън коментира, че това би могло да бъде планета, но наблюденията показват, че няма движение, а в един момент изведнъж изчезва.

Обяснението на феномена тепърва предстои, но твърде вероятно е да не намерим логичното обяснение на появата и изчезването на  странната синя сфера на фона на слънцето. От НАСА все още нямат становище.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още