„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Как тази жена се превърна в скъпо платен модел, заради огромния си корем!? Вижте!

12.02.2016 | 20:56
18309 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

52-годишният модел Гейла Баркрофт може да се похвали, че е събрала страшно много комплименти за тялото си и по-конкретно за корема си. А той е наистина огромен.. 

Advertisement:
Advertisement:

Още от тийнейджърските си години Гейла е започнала да има леко наднормено тегло, но килцата никога не са я притеснявали. С времето, обаче, тя забелязала, че пълнее главно в коремната област, а явно има хора, които си падат по подобни неща. Все пак, всеки си има право на вкус и никой няма право да съди другите хора. А Гейла дори разпалва страстта на мъжа си с корема, който той буквално обожавал. 

Самият Ланс разкрива, че за него жена му има перфектен корем, а с времето той става и доста скъпо платен, след като Гейла и Ланс започват да му правят снимки и да ги продават за големи суми пари. Самата Баркрофт разкрива, че сред клиентите ѝ има доста интелигентни мъже, които просто имат слабост към големите кореми. А нейният е направо свръх голям, коментират колегите от lifebg.net.

Не веднъж лекарите на Гейла са ѝ казвали, че трябва да отслабне на всяка цена, но тя е категорична, че не иска. А мъжът ѝ я подкрепя напълно, тъй като и той самият обожава туловището ѝ. Но разкрива, че единственото нещо, което много им липсва е невъзможността да разнообразяват интимния си живот.. 

Доста интересно, нали..? 

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още