„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Как да разберете подходящ ли е дезодорантът Ви и ефикасен ли е? Вижте тук!

23.02.2017 | 21:04
4906 четения
153 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Никой не желае да мирише лошо. И, без съмнение, дезодорантът е един достоен начин да се гарантира, че в рамките на деня ще останеш чист. Или най-малкото ще успее да маскира миризмите на тялото ви, пише Мирър.

Advertisement:
Advertisement:

Но, понякога, вероятно усещате своята миризма?

Тогава, това не е вашия дезодорант или може би го използвате погрешно и свеждане до минимум ефективността на формулата му.

 

Има някои сериозно често срещащи се грешки, когато става въпрос за предотвратяване на изпотяването и миризмата. Напарвете някои промени, които биха могли да ви помогнат да останете чиста по-дълго.

Има разлика между дезодорант и антиперспирант

Антиперсперантът помага да се намали изпотяването, борейки се с първопричината. Дезодорантите маскират миризмата - те покриват повърхността и предлагат бързо решение на проблемите. Дезодорантът може да се окаже по-бърз начин да се реагира по време на работа, но антиперсперантът е най- добре да се използва сутринта.

Влажна кожа

Да не се прилага направо от душа. Мишниците трябва да са напълно сухи, преди използването на дезодорант или антиперспирант, тъй като те действат правилно, само ако са нанесени на суха кожа.

 

Бръснене

Не трябва да се използват върху раздразнена кожа, тъй като ще ви причинят болка и допълнително раздразнение на кожата.

Наслояване

Наслояването аромати може да изглежда добра идея, но определено не е. Необходимо е кожата да бъде поичистена и едва тогава да се поставя дезодорант, за да има ефект.

 

Прилагане през нощта

Ако искате антиперсперантът да има време да подейства, можете да го сложите през нощта.

Овлажняване на мишниците

Може и да звучи странно, но като останалата част от кожата ви, вашите мишници се нуждаят от овлажняване. Пазейки ги хидратирани, те ще бъдат здрави и е по-малко вероятно да миришат неприятно.

© mirror.co.uk
Advertisement:
153 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още