„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Как да освежите партито със забавен подарък?

03.07.2017 | 11:45
3166 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Освежете партито със забавен подарък

Компанията ще се събира на парти и не е редно да отидете с празни ръце. Вашият дар трябва да подхожда на повода и да е оригинален. Достатъчно е да се поразровите в страничките на Shturo и ще намерите това, което търсите. Еднин артикул категорично ще донесе настроение на партито и, разбира се, одобрението на цялата компания.

Advertisement:
Advertisement:

Поръчайте Бутилка за Алкохол „Череп“ (0.55л) и ще осигурите на цялата компания свежо настроение и оригинална опаковка на уискито. Всеки почитател на алкохола ще ви го признае. Разбира се, в бутилката можете да налеете и домашната върла ракия. Изборът си е лично ваш. А бутилката е наистина уникална!

Бутилката има по-сложна форма, но това не пречи да се мие без никакъв проблем, тъй като е изработена от специално борисиликатно стъкло. В нея можете да съхранявате всякакви течности. Производителите са обмислили  и начина на затваряне. Стъклената капачка има силиконово уплътнение, което няма да допусне изветряване на алкохола.

Направете този подарък на компанията и се забавлявайте разумно.

Етикети: Shturo
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още