„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Изкуството на окачените фасади - шедьовър на ръка разстояние

21.12.2017 | 21:26
3503 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Окачените фасади са се превърнали в част от новото и модерно строителство. При почти всеки нов строеж имаме такова архитектурно решение. Определено допринася за по-красив облик чрез по-голяма откритост, повече осветеност и елегантни извивки. Вниманието на минувачите буквално се приковава към сградата.

За да се направи окачена фасада, се използва комбинация от хоризонтални и вертикални профили, на които после се поставя качествена дограма. Буквално около конструкцията се образува една обвивка. Фасадата се получава много лека, външно може да се оформи по безброй начини. Линиите могат да образуват всякакви форми и извивки.

Advertisement:
Advertisement:

Освен на естетичния вид на сградата, окачената фасада влияе на степента на звуко и топлоизолация. Можем да постигне U-стойност на проводимост от 1.0, което е гаранция за добър резултат – енергийна ефективност, тишина и спокойствие.

Каква по-хубава инвестиция от това – повишаваме стойността на сградата, правим я по-атрактивна, правим я отговорна към природата и сваляме сметките за поддръжка в последствие. Това е мечтата не само на всеки архитект и проектант, но и на всеки собственик. Има една дума, която описва всичко това в себе си – устойчивост.

Важно е обаче да се отбележи, че изработката на окачена фасада може да бъде голямо предизвикателство. За да се стигне до допирната точка на всички възможни преимущества, тя трябва да се проектира по правилния начин, да се изработи с качествени материали и да се постави на сградата чрез използването на най-добри практики. Алумин дизайн ООД предлага всичко това на конкурента цена.

Екипът, който стои зад компанията е с дългогодишен опит, ще ви консултира, за да определи това, което ще удовлетвори вашите нужди, според вашия бюджет.

Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още