„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Историята на тази жена е доказателство, че в живота всичко се връща!

03.12.2015 | 23:13
8149 четения
209 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Историята на тази жена, чието име не се споменава може да е малко стара, но все още актуална..

Advertisement:
Advertisement:
 

Тя била на 18 години, когато започнала връзка с женен мъж на 33 години. Връзката им започнала постепенно, но с времето станала сериозна, а младото момиче все повече се влюбвало. Мъжът бил красив, с перфектно тяло, стабилна професия, хубава кола или с други думи казано-мъжът мечта. По това време той и съпругата му имали проблеми и живеели разделени, а влюбената девойка все повече хлътвала, въпреки че знаела положението на приятеля си и, че майка ѝ е близка с неговата съпруга. 

Разбира се, както всяка друга подобна тайна, и тази била разкрита в един момент, след като някоя близка на измамената съпруга видяла девойката и мъжът заедно. Съпругата веднага отишла да разговаря с родителите на момичето, а след разговора настанала страшна дандания. Но връзката продължила.

Минал абитурентския бал на момичето, след който тя и 33-годишният мъж заминали за Слънчев бряг, където прекарали една великолепна седмица. А след като се върнали мъжът я поканил на вечеря в скъп ресторант. Но не по хубав повод. Той решил, че трябва да се раздели с нея и така поставил началото на няколко кошмарни месеца за девойката.. Бившите любовници се виждали, но мъжът бил непреклонен в решението си да не се събират. 

След време вече порасналата девойка се омъжила за заможен мъж, но не го обичала.. До момента, в който не разбрала, че и той си има любовница. Първоначално не повярвала, но после установила, че е самата истина. Оказали се с въпросната любовница на съпруга си в едно заведение, където дамата чула как девойката се хвали, че гаджето ѝ е женен мъж, който не обича жена си и мислят да се съберат да живеят заедно съвсем скоро. А съпругата за първи път разбрала как се е чувствала жената на първия си любовник. 

Не направила нищо.. Само минала покрай масата на девойката и ѝ казала: " Всичко се връща"...

Прибрала се в дома си, говорила с мъжа си и стигнали до решението да се разведат по взаимно съгласие..

След тази случка жената разбрала, че в този живот наистина всичко се връща. Но научила и още един много по-важен урок. Той бил, че една жена трябва да бъде и жена, и любовница, и приятелка на мъжа си, за да не се налага той да си търси едно от трите неща някъде навън. А към момента е щастливо омъжена, предават колегите от ivestnik.net.

 

© ivestnik.net
Advertisement:
209 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още