„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Историята на тази красива двойка буквално ще Ви разплаче!

02.11.2015 | 16:33
4311 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Историята на Анджело Мерендино и Дженифър започва през зимата на далечната 1951 година. Именно тогава, през една студена, зимна нощ Анджело и Дженифър се срещат за първи път, а на Анджело вече му е ясно, че това е неговата половинка и, че иска да прекара живота си с нея. Но не ѝ казва. Само месец по-късно Дженифър получава работа в Манхатън и се мести да живее там. Това, обаче не спира Анджело и той постоянно пътува да града, хем за да се види с брат си, хем за да види Джен. Но до последно крие чувствата си от нея. 

Advertisement:
Advertisement:

В крайна сметка Анджело събира смелост и казва на Джен колко много я харесва. А за негова изненада тя му отговаря, че също си пада по него. И така 6 месеца по-късно Анджело също се мести при Дженифър в Манхатън. А преди заминаването си ѝ купува красив годежен пръстен. Предлага ѝ брак, а след почти година се женят в Сентръл парк, заобиколени от  семействата и приятели си. Но съдбата им е подготвила ужасна изненада.. 

Само 5 месеца след сватбата Дженифър е диагностицирана с рак на гърдата и започва жестока битка с болестта. А деликатното състояние на Джен прави съпрузите още по-сплотени. След 4-годишно лечение, Джен вече не може да се движи сама и ходи с проходилка. А Анджело освен, че е до нея и ѝ помага, започва да прави фотосесия на всеки специален за тях момент, в която показват какво значи истинската любов. 

За съжаление, след почти 5-годишна борба с рака, на 40-годишна възраст, Джен умира. В нейна памет Анджело основава организация с нестопанска цел за предоставяне на финансова помощ на болни от рак пациенти, нуждаещи се от лечение, която днес помага на много болни от рак, писаха колегите от lifebg.net

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още