„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Искате повече пари? Правете тези 4 неща всеки ден и ще останете изненадани от резултата!

13.02.2017 | 09:44
23093 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Няма човек, който да не иска да има неограничено количество пари и да няма притеснения за бъдещия си живот. Този стремеж се проявява с множество ритуали, оцелели във времето, с които хората привличали парите, пише expert.bg.

Advertisement:
Advertisement:

Ето едни от най- известните, които може да опитате и вие.

Ритуал със свещ

Запалете ароматна пръчица в стаята с аромат, който ви харесва. След това запалете една дебела свещ, на която преди това сте изписали името си и сте изрисували това, което искате да получите. Преди запалването не пропускайте да намажете цялата свещ със зехтин и да я оваляте в сух босилек. След запалването е необходимо свещта да гори минимум 5 минути, през които си мислите за желанията си. Накрая угасете пламъка на свещта с пръсти, в никакъв случай с духане.

Ритуал с кутия за накити

В малка кутийка сложете червен плат. Върху него сложете пари, които сте подредили по стойност. На лист опишете всичко, което искате да имате, сложете го при парите, затворете кутийката като не спирате да си мечтаете. Приберете кутийката и не я отваряйте в продължение на година. След което можете да смените желанията си.

Ритуал с метла

Метлата е един от най- силните магнити за пари. Необходимо е да си купите нова метла по новолуние. На дръжката й навийте банкнота, оцветена в зелено, която е необходимо да завържете със зелена панделка. Докато завързвате панделката, не спирайте да си повтаряйте, че искате парите ви да се умножат, както и да се сбъднат желанията ви. Поставете метлата в някой ъгъл с дръжката надолу.

Ритуал със зелена чиния

Използвайте малка зелена купичка или чинийка. С нея можете да привлечете и да задържите финансовата енергия в дома си. Оставете я хола или коридора и пускайте в нея ежедневно монети. Този ритуал трябва да стартирате в момент на растяща луна. Когато чинийката бъде напълнена, похарчете монетите, една част задължително дайте на просяци.

Не забравяйте, че всички ритуали се извършват по време на новолуние или нарастваща луна. В противен случай няма да имат ефект. 

© expert.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още