„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Искате много пари, стройна фигура и брилянтна усмивка? Трябва Ви само и единствено този плод! Вижте!

03.02.2017 | 18:17
9281 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Мнозина консумират ананаса, защото обичат специфичния му вкус. Малцина, обаче, знаят, че освен вкусен този плод е лечебен и магически. Според Блиц, спокойно можете да отидете на роден ден и да подарите ананас на рожденика. Така ще му осигурите огромни парични потоци до следващия рожден ден. Присъствието на ананас на масата пък може да защити стопаните от неприятности и да привлече пари за семейството.

Advertisement:
Advertisement:

Когато сте във ваната, към водата можете да добавите малко ананасов сок или парченца от плода, за да премахнете негативите от тялото си.

Сушено парче от кора на ананас в портмонето ще привлича непрестанно пари. Опитайте и сами ще се убедите.

Анансовия сок се прилага много успешно за лечение на възпалено гърло. Сокът му помага за добро храносмилане. А зъбите и костите ви ще са здрави, ако ядете ежедневно по една филийка ананас.

Голямото съдържание на витамин С го прави подходящ за поддържане на доброто състояние на зъбите и венците, както и за подобряване на метаболизма. Това, че е нискокалоричен, го прави особено подходящ за диети.

© blitz.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още