„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Интересно! Вижте работата, която причинява най-голям стрес!

05.12.2016 | 18:31
8410 четения
238 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Работата може да изтощи напълно един и да е „песен“ за друг. Всичко зависи от заетостта през работния ден и от професионалната сфера.

Advertisement:
Advertisement:

Според Британския институт за персонал и развитие, служителите в публичния сектор са по- уморени след приключване на работния ден, отколкото работещите в останалите сектори. Причината е, че работят под по- голям стрес, информира Блиц.

Принципно същността на работата при служителите от публичния сектор не е много по- различна от работата на служителите от останалите сектори. Факт е, че заетите в публичния сектор се сблъскват с много по- бавни и заплетени процедури и много документация, за разлика от работниците в други области.

Оказва се, че поне един от пет човека в публичния сектор е притеснен за нещо почти през целия работен ден, докато изпълнява задълженията си.

Има и една положителна констатация, а именно, работещите в публичния сектор се чувстват много по- удовлетворени, от работещите в частната сфера.

 

 

 

 

 
© blitz.bg
Advertisement:
238 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още