„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Художник показа по уникален начин как влияят забранените вещества на организма!

27.02.2016 | 16:51
7811 четения
270 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки човек има някакви елементарни познания, затова какъв е ефектът от забранените субстанции.

Advertisement:
Advertisement:

Един  художник от Сан Франциско, обаче решава сам да провери какъв ефект ще окажат 20 различни вида забранени субстанции върху неговите произведения. Как Браян Полет е подбрал селекцията от 20 опиата и защо въобще му е хрумнало да направи подобно нещо, си знае само той. Всеки ден, обаче творецът взема по един различен вид и рисува под неговото въздействие. Целта му е била да демонстрира какви са ефектите от тези вещества върху неговото творчество, разкриват колегите от lifebg.net. В продължение на 20 дни, Полет е тествал способностите на организма си, натоварвайки го до краен предел в името на своето изкуство.

Браян едва ли е първият, който твори докато е под влиянието на забранени вещества. Няма как, обаче да се отрече, че експериментът му е с доста интересни резултати. Разгледайте неговит произведения, които Полет е сътворил в този период. Несъмнено ще Ви направи впечатление, че някои от тях са забавни, а други – откровено объркани. Колкото и интересни да са неговите произведения, направени по време на експеримента, нашият екип, държи да отбележи, че застава твърдо против употребата на забранени субстанции, независимо в името на каква кауза се прави!

© lifebg.net
Advertisement:
270 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още