„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Голям смях! Две кученца дразниха спяща котка.. Ето как им отмъсти тя, обаче!

12.11.2015 | 18:36
10838 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не случайно котките и кучетата изобщо не се разбират в повечето случаи. Това е напълно нормално, защото самият начин на живот на двете животинки е различен. Кучетата обичат да си играят с хората и другите животни около тях, да подскачат, да се закачат и прочие. А котките не обичат. Те са си самостоятелни животни, които обичат да спят, да се препичат на слънце и никой да не ги закача, докато самите те не решат, че искат да бъдат погалени. И може би за това има толкова неразбирателство между кучетата и котките.

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу ще видите как тези две малки, сладки кученца искат да си играят с излежаващата се на слънце котка. Всички знаем, че котките обичат да си подремват, а в случая тази маца е в двора край басейна. Тя на няколко пъти бива закачена от кученцата и въпреки, че ги гони, те не я оставят на мира. А едно от тях много скоро ще съжалява. 

След едно от поредните закачания на котката, тя се ядосва и без да иска бута едното пале в басейна зад нея. Моментът е доста смешен, а според bgkef.com това, което се е случило си е чиста карма. Все пак котката не се закача с кучетата. В случая те нарушават спокойствието ѝ. А изводът за палетата е, че не трябва повече да закачат котката, докато тя спи, ако не искат да поплуват :-D .. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още