„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Голям куриоз! Анита Мейзер ще организира "Мисис България"!

25.06.2015 | 15:11
1541 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Анита Мейзер, която у нас се прочу с фактът, че посрами страната ни на световния конкурс "Мисис Свят", тази година ще бъде главна организаторка на "Мисис България"!

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от Razkritia.com писаха, че Мейзер е успяла да вземе правата за "Мисис България"след предложение на Дейвид Мармел- един от основателите на формата. И така, вече официално Мейзер е представител на "Мисис Свят" за България. Според всеобщото мнение из виртуала, пък и не само, с представянето си на световния финал на "Мисис Свят" миналата година, Мейзер само е изложила брутално страната ни. Из форумите дори се появиха подмятания, че "миската" прилича повече на анимационния герой Шрек, отколкото на каквато и да било миска. А за красотата ѝ да не говорим. В отговор на тези подигравки, обаче, Мейзер отговори, че не се интересува от хорското мнение и всъщност никой не вижда колко красива е тя в действителност.

Защо ли...!?

След като Мейзер официално е взела правата за световния конкурс, това означава, че сега самата тя ще организира "Мисис България" тази година и ще трябва да избере коя е най-достойната родна красавица, заслужаваща да представи страната ни на "Мисис Свят". Не е ясно как точно Мейзер е успяла да спечели правата над конкурса, при положение, че тя не блести нито с визия, нито с кой знае колко голям интелект. Факт е, обаче, че нейното мнение ще има най-голяма тежест при избирането на новата "Мисис България".

А междувременно закачливи виртуалци коментират из форумите, че което и момиче да бъде избрано тази година, то няма как да е по-зле от Анита, за това не се интересуват много коя ще бъде новата "Мисис".

© razkritia.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още