„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ген. Атанасов изригна в ефир: Полицията пази наркобосовете в страната!

10.06.2016 | 17:13
5280 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ген. Атанасов: Столичната полиция пази наркоразпространението, Бъчварова не е министър!

Advertisement:
Advertisement:

На 10,06,16г., в сутрешното предаване на Нова ТВ, ген. Атанас Атанасов изказа доста категорично и остро мнение за престъпността в страната, за превенцията и работата на Министерството на вътрешните работи, предаде offnews.bg. Според него разпространението на наркотиците е това, което държи шефовете на столичната полиция на постовете им.

Той беше категоричен, че точно полицейската закрила над търговията с наркотици в София е основната причината за липсата задъжани дилъри през последните години.

Атанасов изказа мнение относно смехотворната тезата на МВР и Бойко Борисов, че престрелката в „Слънчев бряг” е била продиктувана от обикновена махленска свада.

Според него то е реален сблъсък между две враждуваши престъпни групировки, нещо което управялващите не искат да признаят.

Според генерала, министър Бъчварова не е министър, а само някава фигура зад чийти гръб се вършат задкулисни игри.

Всичко дотук завучи доста отрезвяващо, но никой не се сети да попита с какво е заслужил този наркотрафикант  вече няколко дни цялата държава да говори за него и всички да се притесняват за изхода от лечението и животът му?! Всякакви медицински светила се надпреварват да го лекуват, а той е просто един наркобос, за който всички от властта знаят с какво се занимава, но не правят нищо!

Българи, този човек и бандата му продава наркотични вещества на Нашите деца и внуци. Мислите ли, че лекари от няколко болници ще се съберат да обсъдят как да излекуват детето Ви, което има нужда от спешна трансплантация?! Не, няма! Но за един от най-големите наркобосове в страната ще се избият да го лекуват!

Уникална държава! 

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още