„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Фирма произвежда най-вкусната паста в света с брашно от насекоми?!

28.02.2016 | 20:31
9856 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

По света има какви ли не чудати ястия. Една малка, френска фирма, произвеждаща паста, обаче слага всички в малкия си джоб!

Advertisement:
Advertisement:

На пръв поглед в храната ,която произвеждат няма нищо странно. Тайната съставка на французите обаче, която прави пастата им неустоима ,е меко казано странна – насекоми! Според Ален Лемон- единственият служител на компанията, тази тайна съставка може да звучи ужасно, но ястията приготвени с нея са неповторимо вкусни.

Собственикът на фирмата- Стефани Ришар, пък смята, че насекомите са съставката на бъдещето. Те са особено богати на протеини и се усвояват изключително добре от човешкият организъм.

Именно, поради тази причина, през 2012-та година той започва да използва брашно от смлени насекоми, като добавка в пастата, която произвежда. То и придава уникален и неповторим хрупкав вкус!

В действителност, насекомите са сравнително често използвана съставка, още от 2013-та година, само че в храната на добитъка, коментират от сайта lifebg.net. В Латинска Америка, Африка и някои азиатски страни, изхранват добитъка си именно с това! Насекоми, като хранителна добавка се използват и в определени френски сирена. Всичко това може да звучи особено странно, но всеки опитал храна с брашно от насекоми се кълне, че това е най-вкусното нещо, което е хапвал в живота си.

А, Вие бихте ли опитали нещо приготвено с тази съставка?

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още