„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето защо тези жени просто са обречени да бъдат сами!

05.02.2016 | 19:29
7170 четения
276 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не веднъж всеки от нас е виждал жена- красива, стройна, стилна, лъчезарна ииии сама... Много жени смятат, че просто нямат късмет в любовта и за това са сами, но това не винаги е така.. Понякога жените просто не могат да преценят ситуацията, а според нея и държанието си, което буквално ги обрича на самота. 

Advertisement:
Advertisement:

Благодарение на колегите от zajenata.bg, сега ще Ви разкрием кои са тези жени и защо се стига до това да са хем перфектни за някой мъж, хем винаги сами..

Първият тип са жените, които винаги искат недостъпния!

Този тип жени винаги се прехласват по мъже, които не могат да имат, а ако евентуално го получат, тръпката вече я няма и те започват да търсят нов обект за "преследване".

Вторият тип жени са тези, които привличат негодници!

Няма жена, която да обича мъжа до нея да се държи лошо, но често с поведението си провокират именно такова отношение. Тези жени често са самотни именно, защото не умеят да преценят партньора си и дават шанс на грешния човек. 

Третият тип вечно самотни жени са тези, които правят мъжете луди!

Да, това са жените, които имат много обожатели, вечно са търсени, но не умеят да преценят кой какви чувства има тях и се чудят до последно какво да правят. Тези жени най-често са сами, само защото не знаят на кого точно да дадат любовта си. 

И четвъртия тип жени, които почти винаги са сами, са неуверените!

Тези жени дори и куп мъже да стоят и повече от час да ги гледат в бара, си мислят че гледат някоя зад тях. Те определено не вярват в законите на привличането и нямат абсолютно никакво самочувствие. А без самоувереност мъже не се свалят.. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
276 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още