„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето защо хората със сини очи са по-специални от всички останали!

21.02.2016 | 19:44
34128 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Цветовете на хорските очи обикновено не будят кой знае какъв интерес, по-различен от чиста статистика. Сините, обаче са малко по-специални от всички останали. Техният цвят крие много тайни и изненади, за които едва ли сте предполагали!

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност, колкото и странно да звучи, сините очи са напълно органични. Те нямат набор от цветове, като кафявите или зелените и получават цвета си от пречупването на светлината. Именно поради тази причина, оттенъкът им никога не е един и същ, когато ги гледате в стая, при слънчево или облачно време.

Сините очи са се появили в следствие на мутация и то доста скоро, поне от научна гледна точка. Преди 10 хиляди години всички хора са имали кафяви очи, поради някаква причина, обаче са се появили и сините, разкриват от zajenata.bg. Учените са установили, че в действителност всички хора с този цвят на очите, по целият свят са свързани – техните корени водят към един-единствен прародител!

Цветът на очите, на тези хора действа, като магнит на всички останали. Самите им притежатели, пък се открояват с жизненост, щедрост и искрена любов към живота. Хората със сини очи са добри, щедри и винаги се стараят да направят околните щастливи. Може би именно заради тези техни качества, те са толкова неустоими за всички около тях!

Още по-специалното при хората със сини очи е, че техните връзки са доста по-успешни. Те се посвещават на човека до себе си и без много усилия успяват да създадат дълготрайна и здрава връзка.

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още