„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето защо е важно всяка жена да види точно тази снимка!

12.03.2016 | 15:36
11808 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ракът на гърдата е една от най-често срещаните ужасни болести при жените. Всеизвестно е, че от рак на гърдата всяка година измират стотици хиляди жени, особено когато не са добре запознати със симптомите и открият болестта в напреднал стадий. 

Advertisement:
Advertisement:

Едва ли има жена, която да не знае, че от време на време е добре да се правят профилактични прегледи за рак на гърдата. Не винаги, обаче симптомите са явни и забележими. Понякога са толкова незабележими, че нито жената, нито лекарят ѝ могат да ги забележат. А нещо подобно се е случило и с тази дама на име Кайли Армстронг.

Тя публикува свой фотос, на който е снимала много малка част от гърдата си, и дори някой трудно може да каже, че това е снимка на част от гърда. Но е така! 

Кайли призовава всички дами добре да видят снимката, защото на нея има три буквално микроскопични симптома, които разкриват, че тя има рак на гърдата. Именно за това Кайли моли жените редовно да оглеждат гърдите си и да обръщат внимание на всяка една изменена частица по тях, защото понякога това може да спаси живота им, предават колегите от zajenata.bg.

Самата Армстронг споделя, че не е чувствала никаква промяна, никакъв израстък, а лекарят ѝ също. В крайна сметка, обаче, се оказва, че въпросните малки белези по нейната гърда, които е заснела, са именно рак. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още