„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето това е! Магазинерка прегази умишлено двама пешеходци, защото ѝ дължали пари!

19.08.2016 | 15:41
15363 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вие как се справяте с хората, които ви дължат пари и се правят, че са забравили за този факт? Ето как постъпват в някои краища на страната ни с длъжниците.

Advertisement:
Advertisement:

За разследване на Окръжната прокуратура в Стара Загора, относно случай на преднамерено прегазване на двама човека в село Дълбоки, информира offnews.bg.

На дневен ред относно инцидента е невероятната версия, че жена е минала съвсем  планирано през двама мъже пешеходци, защото й дължали пари.

Жената подкарала колата като се заканила, че на момента ще им покаже коя е тя. Подкарала колата на заден ход и ударила двамата мъже, свидетелства Димитър Илиев– присъствал на инцидента.

Има информация, че по-рано през деня двамата мъже и 44-годишната дама, шофирала автомобила, са се скарали след употреба на алкохол, заради неуредени дългове в магазин, собственост на дамата.

Един от прегазените, 49-годишен мъж, е починал в болницата. Той имал счупен таз, няколко ребра и перфорация на белия дроб. Другият прегазен е 35-годишен и е изписан за домашно лечение.

След инцидента хората, които са били в компанията на  пострадалите, са се саморазправили с шофьорката и са повредили до неузнаваемост автомобила ѝ.

Тя в момента е в болница под наблюдение. Взета й е кръвна проба за алкохол.

А полицията е спасила шофьорката от линчуване.

© offnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още