„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето на какво са способни бащите за дъщерите си! Уникална реклама!

26.02.2016 | 15:51
19395 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Няма спор за това, че бащата е най-важният мъж в живота на една жена. Именно той я учи и възпитава, създава ѝ първото впечатление за мъжете и ѝ показвам, че жената трябва да бъде ценена и уважавана. А също и, че всеки мъж трябва да направи всичко по силите си, за да накара прекрасното си момиче да бъде щастлива. Всички знаем, обаче, че мъжете изразява доста трудно чувства, а за бащите да не говорим.. Но това видео е изключение от това правило. А е и изключително трогателно.

Advertisement:
Advertisement:

Всъщност, колегите от bgkef.com разкриват, че това е реклама на център за обзавеждане на "ProMart". Рекламният клип, обаче, има доста по-различно влияние на хората и показва нещо много по-голямо и истинско от една чисто и просто рекламна кампания. 

Видеото показва на какво са способни бащите, само за да зарадват тъжното си момиченце, а в случая принцесата на този баща се е затворила в себе си и наистина изглежда тъжна. Но с негова помощ на нейното лице отново грейва усмивка.  Клипа печели Сребърен лъв в категория "Филм" на международния рекламен фестивал в Кан през 2014 година, а хиляди хора по цял свят буквално се просълзиха, след като го изгледаха за първи път.. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още