„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето какво става, когато джигит с BMW се помисли за прекалено велик на пътя!

11.01.2016 | 19:51
13896 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Агресивни шофьори има навсякъде по пътищата. Не само у нас джигитите с по-мощни автомобили са агресивно настроени и се мислят за най-великите на пътя. И, докато у нас е характерно само да си разменят някоя и друга обидна дума, то в Русия е доста по-сериозно. Там е напълно нормално ядосан шофьор да слезе с желязо или друг предмет от автомобила си и да се саморазправи с другия шофьор, който му е засякал пътя, например. 

Advertisement:
Advertisement:

Очевидно и в Русия шофьорите с по-скъпи автомобили се мислят за недосегаеми на пътя и са на мнение, че едва ли не всички трябва да се съобразяват с тях. Но вижте този отворко как си получи заслуженото във видеото по-долу. 

Колегите от bgkef.com ни показаха как този очевидно мислещ се за много велик шофьор слиза да се разправя с друг шофьор, който го е засякал, неволно най-вероятно, след като светофара спира да работи. В този момент, обаче се случва нещо доста интересно и определено шофьора на бавареца забравя, че трябва да се разправи с някой, тъй като безценното му возило тръгва назад и отворената врата се обръща в обратната на затваряне посока. 

Видеото е доста интересно, изгледайте го и, ако познавате някой, който се държи по подобен начин на пътя му го покажете.. Да си има едно на ум. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още