„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето какво се случва с тези бебета, които разчувстваха света преди години!

24.02.2016 | 10:28
12272 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Вероятно са малко хората, които не знаят историята или поне не са виждали сърцераздирателната снимка на тези две бебета..

Advertisement:
Advertisement:

Те се родиха през 1995 година в САЩ и имаха страшно много здравословни проблеми, заради преждевременното раждане. Веднага бяха поставени в кувиози, които да им помогнат да подобрят състоянието си, но едното бебе почти нямаше подобрение по време на повече от 3-седмичния им престои в болницата. Лекарите дори не му даваха голям шанс да оцелее, но тогава една от сестрите направила нещо невиждано и чувано до сега, въпреки че била наясно с факта, че нарушава правилата на болницата.. 

Тя поставила по-слабото бебче при по-здравото.. В този момент по-здравото бебче прегърнало супер трогателно сестричката си, а тя изненадващо започнала да се възстановява и жизнените ѝ показатели да се подобряват, предават колегите от bgkef.com. Нивото на кислорода се нормализирало, а от здравословните ѝ проблеми почти не останало и следа.. 

Сега, 21 години по-късно, тези две бебета, които разчувстваха с близостта си целия свят, са живи и здрави, все така сплутени и обичани от близките си.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още