„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето какво се прави, когато нахалните шофьори не спират на пешеходна пътека!

25.02.2016 | 15:06
27376 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако си мислите, че само в България има нахални и нагли шофьори, които се мислят за нещо повече от другите, понеже карат скъпи автомобили, лъжете се! Такива индивиди има по цял свят и най-вече в доста по-развитите и големи страни.. 

Advertisement:
Advertisement:

Не веднъж сме Ви показвали клипчета, в които се доказва ограниченото мислене и ниския коефициент на интелигентност на някои шофьори, които се мислят за богове на пътя, само защото карат автомобил за 100-200 бона. Но по изключение този път ще Ви покажем едно малко по-различно видео, което доказва, че на пътя има все още съобразителни и възпитани шофьори, благодарение на колегите от bgkef.com.

Във това изключително видео ще видите как тази майка с дете се опитва да пресече на пешеходна пътека, но неуспешно, защото на шофьорите изобщо не им пука от факта, че има изчакващи да преминат пешеходци. Веднъж правят опит, но отново неуспешен, въпреки че вече има един спрял изчакващ автомобил. Шофьорът също вижда, че не се получават нещата и предприема интересно действие, с което съдейства на майката и детето. 

Какво направи шофьора, можете да видите тук..Респект към такива шофьори! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още