„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето какво представлява животът на жените, обобщен в по-малко от 2 минути! ВИДЕО!

22.09.2015 | 09:21
3959 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Не е задължително рекламните клипове винаги да бъдат досадни, рекламиращи нещо, натрапващи ни да си купим дадена стока и прочие. Понякога се създават такива реклами, които ни карат наистина да се замислим, да прехвърлим някои по-съществени спомени в главата си и за секунди да се откъснем от заобикалящата ни, натоварваща среда.

Advertisement:
Advertisement:

Едва ли има човек, който с годините да не си припомня някои умилителни моменти, които са му се случили. Най-често те са "сортирани" в главата ни и често можем да ги навържем като един "филм" на отминали мигове на радост, болка, тъга. Но с годините този филм става все по-кратък и по-кратък. И това е не, защото човек започва да забравя с напредването на годините, а защото по този начин в главата му всъщност се отсяват и остават само истинските, важните неща, които поддържат спомена за нещо отминало, което е било важно за дадения човек, докато всичко останало е суета. А в това видео ще видим животът на една жена, събран в по-малко от 2 минути.

За никой не е тайна, че жените отдавна не са това, което бяха жените в миналото, коментираха колегите от bgkef.com. Тяхното ежедневие вече е доста по-натоварено и напрегнато, но жената преди всичко трябва да бъде жена и да се грижи за семейството. Нещо, което повечето мъже забравят, докато се мъчат да правят кариера. Но с правилната жена до себе си, всеки мъж съумява да подреди времето си така, че хем да бъде добър съпруг и баща, хем да бъде успешен в това, с което се занимава.Нещо, което една жена не може и не трябва да си позволява..

© bgkef.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още