„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето какви чудеса може да направи с нас сокът от моркови! Уникална история!

11.09.2015 | 14:23
3071 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ан Камерън е американска авторка на редица четива за малки деца. През 2012 година, обаче Ан става още по-известна не с детските си творби, а с книгата, която пише за болестта си- рак на дебелото черво.

Advertisement:
Advertisement:

За съжаление, това не е първият случай, в който Ан се сблъсква с тази болест. През 2005 година тя губи съпруга си именно заради рак на белите дробове, който се развил в организма на мъжа ѝ. Но за разлика от него, Ан отказала категорично да се подлага на леченията, на които се е подложил той. През 2012 година се оперирала, но категорично отказала химиотерапия. Шест месеца по-късно, обаче, при провеждане на профилактичен преглед, лекарите установили, че ракът на Ан продължава да се развива и е достигнал 3 стадий в белите дробове и 4 на дебелото черво. Но въпреки това тя не се съгласява на традиционно лечение на болестта.

Ан споделила какво е състоянието ѝ в интернет страница, където и други болни или излекувани от рак хора си споделяли опит. И случайно попаднала на съвет от 26-годишно момче, което се излекувало от рак с прясно изцеден сок от моркови. Въпросния младеж пиел на ден сок от прясно изцедени 2,5 килограма моркови. Това накарало Ан да се настрои положително и започнала също да се лекува чрез този метод.

Всеки ден Камерън пиела по почти 2 литра морковен сок в продължение на 8 месеца. Когато отишла на контролен преглед, обаче, лекарите останали изумени, след като установили, че ракът е спрял да се разпространява, туморите са започнали да изчезват, а лимфните жлези да намаляват. А след още 4 месеца лимфните жлези вече не били възпалени, а раковите образования продължавали да изчезват.

След опита си с болестта, Ан написала книга. Нейната идея била всички да разберат как тя е преборила рака, разкриха колегите от bgkef.com.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още