„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Ето как един датчанин описа живота в България само с няколко изречения! ВИДЕО!

21.09.2015 | 15:01
16790 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За страната ни винаги са се говорили какви ли не неща. В повечето пъти те са гадни, оплюващи България, обиждащи хората и народа ни и прочие. Не отдавна света избухна с нападки срещу България след публикуван и разпространен клип в интернет пространството, който показваше какво представлява нашият Слънчев бряг.

Advertisement:
Advertisement:

В клипчето се коментираше само колко разкрепостени са българите и как властите допускат невиждан разврат навсякъде по заведенията, на плажа и изобщо в градчето. Колко е мръсно, как се разпространяват наркотични вещества, как се пие постоянно алкохол в големи количества и прочие. А видеото бе излъчено и по Би Би Си. Този датчанин, обаче успя да отсрами страната ни, поне малко, само с едно видео, което дори няма 2 минути.

Във видеото датчанинът казва, че му е омръзнало да го питат постоянно какъв е животът в България и за това е решил направо да заснеме видео. В него, обаче, за разлика от видеото, излъчено по Би Би Си, мъжът казва как с добри и правилни думи може да се постигне много в страната ни. А освен това коментира и, че имаме прекрасни жени, хубава храна и прекрасна природа. И да не забравим и партитата, които били изключително весели.

Това, което мъжът показва във видеото е наистина интересно, коментираха колегите от bgkef.com. И наистина не е зле именно това клипче да се разпространи из интернет пространството, за да успеем поне малко да отсрамим страната ни след унизителният филм, който заснеха британските туристи за Слънчев бряг.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още