„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Експерт алармира: "Хората не умират от рак! Умират от химиотерапията, в ужасни болки"!

18.11.2015 | 21:26
59638 четения
3324 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Професор от Бъркли Колидж алармира и разкри истината за рака! Нещо, което никой до сега не бе правил! 

Advertisement:
Advertisement:

Според професора и резултатите от последните му проучвания, хората не умират от рак. Всъщност, умират от скъпоструващото лечение срещу рака- химиотерапията, лъчетерапията и прочие. Според него, цялата фармацевтична индустрия участва в този "заговор", чрез който те печелят немислимо големи суми пари. Във въпросния "заговор" участват лекари, болници, фармацевтични компании и още много други по веригата. Именно те ни убеждават, че най-силното лекарство срещу рака е химиотерапията. Но това не е така!!! Всъщност тя ни убива по-бързо, отколкото самия рак и струва много пари! 

Няколко изследвания са доказали, че пациенти, които са се подложили на химиотерапия умират по-бързо, отколкото пациенти, които не са се. Този резултат е бил наблюдаван в продължение на 25 години. А до изводът се е стигнало, след като специалистите установили, че химиотерапията всъщност не действа на раковите клетки и не спира тяхното разпространение. Но това никой специалист няма да ни го каже, защото са замесени мноооого пари. Хората, които са се отказали от химиотерапия, всъщност живеят с 12-13 години повече от тези, които са се подложили на лечението. А вторите умират до 3 години след старта на лечението. 

Пациентите, които умират от рак в действителност умират от недохранване. Това е така, защото раковите клетки се хранят с хранителните вещества на тялото и то няма как да се защити. Именно за това и болните губят голяма част от теглото си, след като се разболеят. А химиотерапията изобщо не спира развитието на рака. Само облъчва останалите органи в тялото на болния човек и така го подлага на още по-големи мъки, когато ракът навлезе в последния си стадий, разкриха колегите от lifebg.net. 

 

© lifebg.net
Advertisement:
3324 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още