„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Една наистина необикновена история! Тази жена спи с питона си всяка вечер, докато ветеринарят не ѝ казва това!

20.12.2015 | 21:40
17606 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според легендата, пред Средновековието в Индия е имало жена, която обожавала домашния си любимец. Изненадващото е, че той е бил питон. Дамата наистина страшно много си го обичала и постоянно го обгрижвала, докато един ден не се случило нещо. Питонът просто спрял да се храни. 

Advertisement:
Advertisement:

Жената седмици наред се опитвала да нахрани питона по всякакъв начин. Карала и други хора да го хранят, но той не искал да сложи абсолютно нищо в устата си. И накрая тя решила да го заведе на лекар. След като ветеринарят чул историята той леко се шокирал и започнал да задава въпроси на дамата. Попитал я дали питонът вечер си ляга до нея на леглото, дори и за малко, а жената отговорила, че всяка вечер го прави от известно време. 

В този момент специалистът с леко притеснен тон отвърнал на жената, че питонът ѝ не е болен, а просто се готви да я изяде и за това не се ѝ храни. С всяко лягане до нея той мерил размерите ѝ и не се хранил не защото не е гладен, а защото си оставял място за нея, след като я погълне, предават колегите от zajenata.bg. 

За сега никой не е разкрил дали тази легенда е истина или не, но има поука, която е много важна и е хубаво всички да знаем. А тя е, че трябва да познаваме "змиите" около нас и да внимаваме, когато ги допускаме близо до себе си, защото понякога това е лицето на неверните приятели в обкръжението ни. Прегръщат ни, но в същото време искат всеки момент " да ни отхапят главата" и да ни забият нож в гърба. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още