„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Една история с доста интересен край! Вижте я! Няма да съжалявате!

01.12.2015 | 21:22
6001 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В тази история ще Ви разкрием как едно момче се сдоби с цяло състояние, благодарение на едно объркано име.. 

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от patyk.info разкриват, че историята е станала тотален хит от другата страна на океана, но не знаят дали е 100% истинска.

Много хора се притесняват да нямат някакви последствия, след като прекарат една луда и "случайна" нощ с някой не много близък или познат човек. И, ако едни се притесняват да не се сдобият с дете изненадващо, то този мъж на име Джак е доста щастлив от стечението на събитията. 

Един ден той и приятелят му Боб решили да отидат на ски, натоварили колата и потеглили. Изневиделица, обаче ги връхлетяла снежна виелица и те нямало как да продължат, за това решили да намерят подслон. Наблизо открили ферма, а стопанката била красива и вече самотна жена, след като наскоро останала вдовица. Момчетата я помолили да преспят при нея, но тя им казала, че могат да се настанят в плевнята за през нощта, за да не ги гледат комшиите, а на сутринта да продължат по пътя си. И всичко така си отминало.. 

След време, обаче Джак получил писмо от красивата вдовица и веднага позвънил на Боб по телефона. Попитал го дали си спомня дамата, а той отговорил, че няма как да я забрави. Двамата си припомнили и, че Боб я е навестил по някое време през нощта, но Джак не знаел, че Боб използва неговото име. В крайна сметка двамата се уточнили какво точно е станало, а накрая Джак благодарил на приятеля си Боб за това, че е използвал в онази нощ неговото име, защото наскоро жената се е споминала и в завещанието си е оставила всичко на младият мъж "Джак", който в онази нощ е стоплил леглото ѝ. 

Е, какво ще кажете за историята? 

 

© patyk.info
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още