„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Две жени дочуват глух детски плач.. Какво се случва по-късно? Вижте сами!

02.12.2015 | 18:12
7984 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

На 27 ноември 2015 година две дами се разхождали по крайречната алея в Лос Анджелис. Изведнъж, обаче, както си говорили, дамите дочули доста глух бебешки плач, но така ѝ не успели да установят от къде идва той и за това се обадили в полицията. От там веднага се отзовали на сигнала, а когато пристигнали униформените, след претърсване на района, установили, че има живо бебе, погребано под асфалт и чакъл. 

Advertisement:
Advertisement:

Когато полицаите намерили бебето, то било ледено студено. Все едно мъртво, но все още дишало. Медицинският екип, който бил повикан на мястото, веднага му оказал първа помощ и бебето било стабилизирано още преди да бъде откарано в болница. Медиците установили, че то е новородено момиченце, може би на няколко часа. То е било заровено с цел да бъде убито, но за щастие, късметът му се усмихва и Еванджелина Маккрери и Анджелика Блоунт чуват плача му.

Момиченцето е било откарано в добро състояние в болницата, а неговите родители тепърва ще се издирват. Не е известна майката, която най-вероятно е извършила ужасното деяние да го зарови под земята в близост до вода и го е изоставила. Когато тя бъде открита, обаче, а полицията е категорична, че това ще стане, тя ще бъде арестувана и съдена за това, че е направила опит да убие собственото си дете, независимо дали то е било желано или не, предават колегите от kanal3.bg.

© kanal3.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още