„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Две новородени починаха мистериозно в Бургас, а виновни няма! Как става това?!

13.07.2015 | 11:59
2798 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Две новородени бебета починаха в Бургас по мистериозен начин. Защо, обаче все още няма виновни за смъртта на бебетата и защо никой не знае от какво са починали бебетата?!

Advertisement:
Advertisement:

Тези и много други въпроси, свързани с мистериозната смърт на двете бургаски бебета, отправи адвокат Пламен Димитров от ефира на Би Ти Ви. Същият адвокат представлява в съда едната от почернените майки. Според информацията от болницата, в единия случая детето е било родено живо, но в документацията е обявено като биологичен отпадък. При вторият случай на загинало новородено бебе в Бургас, пък, детето се е родило живо и здраво, проплакало е, а само няколко часа след това лекарите съобщили на родилката, че детето ѝ е имало неразвити дробчета и е починало от дихателна недостатъчност. В едните документи, предоставени от болницата, обаче, второто бебе е живяло около 4 часа, а в другите пише, че то се е родило мъртво. И в крайна сметка на никой не става ясно това бебе живо ли е било родени, или не, и ако е било живо защо 4 часа след раждането си е починало?!

Според адвокат Димитров, прокуратурата забулва информацията по тези два конкретни случая, а експертизи никой не иска да прави, незнайно защо... Междувременно родителите на починалите бебета многократно изисквали документацията по случая със загиналите им деца, но от болницата категорично им отказвали, въпреки че родителите имат пълното право да изискат и получат каквато и да било информация по случая с мистериозно починалите им деца, предадоха колегите от ПИК.

Въпросът е, обаче,  защо прокуратурата забулва и потулва случаите и фактите за починалите деца, и какво всъщност е причинило тяхната смърт?!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още