„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Дори след 30 години брак той успя да покаже на съпругата си, че тя е най-важната за него и страшно много я обича!

28.09.2015 | 19:04
3362 четения
124 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Има връзки, които с времето някак си се изчерпват и партньорите просто свикват един с друг и с ежедневието си, а любовта им се превръща в рутина. Но има и връзки, в които партньорите продължават да се обичат дори след 30 години брак. 

Advertisement:
Advertisement:

Типичен пример за хора с връзка от втория тип са Рик и Стейси. Те наскоро са навършили 30 години, от както са подписали граждански брак. Но мъжът ѝ преценил, че този юбилей не трябва да бъде почетен само с изискана вечеря или кратка екскурзия извън града, след като вече 30 години двамата със Стейси се обичат все така, както и в началото и се разбират повече от добре. За това той решил да започне организацията по изненадата за Стейси 2 месеца по-рано. 

Когато настъпил деня, Стейси била изненадана от непозната жена пред вратата на ресторанта, в който трябвало да я чака Рик с една роза. Докато вървят към мястото, където е Рик, дамата не спира да получава рози от непознати лица, докато накрая пред нея не се появила група танцьори, а след това и самият Рик. Той организирал цяла церемония, чрез която да се врекат във вярност и любов за втори път пред всички, повторили обетите си и накрая се целунали и прегърнали толкова страстно, колкото и на първата им сватба, разкриха колегите от bgkef.com. 

И, ако това не е доказателство за обич..

© bgkef.com
Advertisement:
124 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още