„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Дете и коте споделят една и съща съдба.. Вижте трогателната им история!

04.01.2016 | 21:36
3774 четения
148 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Момиченцето, за което ще Ви разкажем днес се казва Скарлет. Тя вече е на две годинка и с една ампутирана ръчичка след поставена диагноза-рак. Едва на 10 месеца тя претърпява операция и остава само с една ръка, заради коварната болест. 

Advertisement:
Advertisement:

Един ден семейството на Скарлет разбрали, че в приют за животни има коте, което по злощастно стечение на обстоятелствата е останало само с три лапички.  В следствие на инцидент с автомобил, котето претърпява операция и едната му лапичка също бива ампутирана. И така детето и котето Дос се намират. 

Родителите на Скарлет разкриват, че още щом влезли в приюта, Скарлет се спряла именно на Дос, който тогава бил със скоби. Двамата много се харесали и сега живеят в пълна хармония, споделяйки една обща съдба. 

Детето и котето растат заедно и си имат по някой, който е точно като тях. Чувстват се еднакви. А всички знаем, че за едно дете с проблем е най-важното да знае, че има някой, точно като него и, който го разбира, коментират колегите от ПИК. Котето и детето са преминали през своите тежки трагедии, сами по себе си, но сега са заедно и според семейството им са много щастливи заедно. А освен това не се чувстват и различни, а специални и уникални. 

© pik.bg
Advertisement:
148 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още