„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Десетки родители изригнаха срещу нея, защото гримира, лакира и слага изкуствена коса на детето си! Но ето защо го прави!

27.02.2016 | 15:09
19952 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тя се казва Джаз Съливън и стана обект на множество нападки и критики от страна на други родители, като нея, които обаче не подлагат децата си на подобни неща, като гримиране, лакиране и прочие. За да бъде чута и нейната гледна точка Джаз даде интервю в известно предаване, където обясни защо гримира 2-годишната си дъщеря.. 

Advertisement:
Advertisement:

Оказва се, че Джаз гримира, лакира и слага изкуствени коси на 2-годишната си дъщеря, за да я праща по детски конкурси за красота, които тя да печели. Целта на майката е, обаче не да докаже на всички колко красива е дъщеря ѝ, а да угоди на детето си, което още от няколко месечнo се прехласвалo по конкурси за красота и била луда фенка на грима, лакирането и фризирането. Всъщност, на Джаз не ѝ е фикс идея да праща дъщеря си по конкурси, тя самата искала и за да ѝ угоди Съливън правила всичко това, предават колегите от zajenata.bg.

Може да бъде съдена от много хора, но Джаз не се притеснява от този факт, защото знае, че прави дъщеря си щастлива и за това не се интересува от хорското мнение. Но е искала все пак родителите, които я съдят, да разберат как стоят нещата и да спрат с грозните нападки към нея, защото тя не прави нищо повече от това да радва детето си. 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още