„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Дъщерята на този стар мъж имаше подозрения, че сестрата в болницата го бие и сложи скрита камера! Вижте какво засне тя!

25.01.2016 | 21:53
31011 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Жена от Балтимор, САЩ, реши да настани 90-годишния си баща в болница, след като получил удар и се обездвижил почти напълно. За да е по-спокойна за баща си, дъщерята решила да го закара в частна клиника, за да се грижат уж по-добре за него там. Поверила го на сестра на име Анастасия Олуч, но след известно време заподозряла, че тя му налага някакъв тормоз. 

Advertisement:
Advertisement:

За да потвърди или разсее съмненията си, жената сложила скрита камера в стаята на баща си. Сестрата не знаела за камерата, а тя запечатала всички, което се случва по време на рутинна проверка. И така жената установила, че Олуч системно налага с шамари и юмруци 90-годишният ѝ болен баща и я повежда под съдебна отговорност. Но, за да се измъкне от съд, Олуч бяга в Кения през 2007 година и се покрива там. 

През 2013 година сестрата-садист е заловена и осъдена, а пред съда се е признала за виновна, за да бъде смекчена присъдата ѝ, разкриват колегите от bgkef.com. 

Вижте записа от камерата във видеото по-долу и се убедете сами какво чудовище е тази жена. Предупреждаваме Ви, обаче, че кадрите могат да не се приемат добре от хората със слаби сърца. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още